...
1. What is so incredibly fragile that simply saying its name will destroy it?

Answer: Silence.

2. The prisoner is forced to go to one of three rooms, and he can choose which one. The first room is on fire. The second is rigged with explosives that will explode as soon as he enters. The third contains a pair of lions who have not eaten for years. Which room should he choose to survive?

Answer: The third room – after all, any lions that haven’t eaten for years would have been dead long ago!

3. It belongs only to you, but other people use it more than you. What is it about?

Answer: Your name.

4. There are 10 children and a bowl with 10 oranges. How to divide the oranges so that each child gets an orange, but at the same time one orange remains in the bowl?

Answer: You give 9 children an orange, and the tenth child a bowl with the last orange.

5. Which month of the year has 28 days?

Answer: All months have 28 days.

6. What can run but cannot walk? It has a mouth but never speaks. Having a head, it never cries. It has a bed, but it never sleeps there.

Answer: A river – it runs, has a mouth, a headwaters and a bed.

7. The person who did this doesn’t want it. The person who bought it doesn’t need it. The person who needs it doesn’t know about it. What I’m talking about?

Answer: This is a coffin.

8. There are two fathers plus two sons in the car, for a total of three in the car. How come?

Answer: This is a son, father and grandfather.

9. The more of it there is, the less you can see. What is it about?

Answer: Darkness.

10. There is a one-story house where everything is pink inside: pink walls, pink doors, pink floors, pink ceilings, pink windows, pink curtains, pink chairs and pink tables. What color is the staircase?

Answer: There is none – after all, this house is one floor.

11. Why can’t someone who lives in Maine be buried in Florida?

Answer: Because this person is still alive.

12. When you want to take advantage of me, you abandon me. When you finish using me, you take me back. Who am I?

Answer: An anchor on a ship.

13. You can destroy me without touching me, without even seeing me. Who can I be?

Answer: Promise. Or silence.

14. There is a house with four walls. Each of these walls faces south. The bear is circling around the house. Tell me, what color is the animal?

Answer: White. Since all the walls of the house are facing south, this means that it is located at the North Pole, therefore, this animal is a white polar bear.

15. A pet store owner had a parrot with a sign on its cage that said, “Parrot repeats everything it hears.” Davey decided to buy this parrot, and for two weeks he talked with him. But the parrot never said a single word. Davey brought the parrot back, and the pet store owner swore that he hadn’t lied about the parrot. How can it be?

Answer: The parrot was just deaf.

16. Three gentlemen are fishing in a boat when a rogue wave knocks them all overboard and they go underwater. But only one of them wet his hair. Why?

Answer: The other two were bald.

17. I travel all over the world, but I always stay in my corner. Who am I?

Answer: Postage stamp on the envelope.

18. A man, describing his daughters, says: “They are all blondes, except two; all brunettes, except two; and all are red, except two. How many daughters does he have?

Answer: Three daughters – a blonde, a brunette and a redhead.

19. Mr. Blue lives in a blue house. Mr Yellow lives in a yellow house. Mr. Black lives in a black house. Who lives in the white house?

Answer: President!

20. I have a neck, but no head, and yet I wear a cap. Who am I?

Answer: Bottle.

Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.